Rating: 4.5 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Michel
8 maanden geleden

Ik geef 5 sterren , ik vond het heel leuk en heb er leuke herrineringen aan, het leukst vond ik dat we allemaal zoveel tijd hadden om elkaar te leren kennen en te leren kennen van elkaar. het was erg leuk end e volgende keer ben ik eer weer bij , bedankt allemaal

Amanda
8 maanden geleden

Het was een zeer gedenkwaardige dag voor mij, met prachtige inzichten, veel rust en zelfliefde.
De samenwerking tijdens de cacaoceremonie tussen Deva & Malvina was fenomenaal. Sprookjesachtig qua klanken, zang en geur.
Je werd echt mee op reis genomen door hun energie.
Dit was mijn 4e cacaoceremonie en wilde even laten weten dat dit echt heel bijzonder was.
Ronald vond ik ook echt prettig in de omgang en door het leren van Kizomba kwam ik mezelf echt tegen.
Heel grappig en fijn om dit een keer te hebben mogen ervaren. Buiten het feit dat ik dit een zeer geslaagde retraite vond, was het ook een heerlijke groep om in te vertoeven.
Monique had heerlijk naar lavendel ruikende eyecovers meegenomen, die ze zelf had gemaakt van fluweel in prachtige kleuren. Echt fijn dat we ze mochten gebruiken tijdens de ceremonie!
En ook de uitleg van de elementen van de natuur niet te vergeten, dat was ook erg indrukwekkend.
Ik hoop dat ik niemand ben vergeten, maar echt super bedankt voor deze heerlijke dag.
Helaas kon ik er de 2e dag niet bijzijn …..

Anouk
8 maanden geleden

Een hele mooie ervaring! Dank jullie wel hiervoor πŸ«ΆπŸ½πŸ™πŸ»

nausad kiamoeddin
8 maanden geleden

Ik heb 1 dag mee gedaan met de cacao ceremonie. Het was fijn, zeker heel bijzonder door de muziek die erbij werd gespeeld. Dat was ook heel goed en wat een mooie zangstem had een van de begeleidster. Het openende mijn hart zeker. Professionele begeiding en deze zorgde voor een veilige setting waarin ik volledig mezelf kon zijn. Ik vond het ook heel fijn dat ik de handpan mocht spelen voor de mensen. Lieve groet, Nausad

Lisetta Bouwman
8 maanden geleden

Ik vond een fantastisch weekend! Wat een lieve en mooie mensen. Een en al verbinding en liefde ervaren.
Prachtig om zo met elkaar je intenties en kwetsbaarheden te kunnen en mogen delen. Mooie inzichten gekregen door zowel de oefeningen als de ceremonie, super fijn om deze te mogen (door)voelen.

Mooie en gekwalificeerde coaches met ieder z'n eigen specialiteit, die tevens hun eigen kwetsbaarheid hebben getoond, maakt dat ik mij als een vis in het water voel.


Ik voelde mij enorm welkom en 'thuis', een heel mooi gevoel van samenhorigheid.

Alles wat goed voorbereid en georganiseerd, ook werd er gekeken en afgestemd wat er dat moment nodig was. Dat vond ik erg prettig. Het toch al gehaaste en gejaagde leven waar we in leven, ging even totaal langs mij heen. Ik had ook het gevoel om hierin mijn keuze te hebben. Soms werd het dus gewoon lekker chillen. Erg prettig!

Als je jezelf iets leuks wilt gunnen, gun jezelf dan zo'n weekend. Wees er snel bij, want ik ben er de volgende x sowieso bij, en ik gok, dat ik, niet de enige ben πŸ€—

sabrina
8 maanden geleden

Ik heb mogen deelnemen aan 2 prachtige dagen. Het voelde warm binnen komen met mooie liefdevolle coaches bij elkaar.
De locatie was prachtig .. De sfeer voelde heel fijn en veilig..
Er was veel diepgang, en verbinding voelen met mezelf en met met de groep mooie mensen. Ook was er veel aandacht voor plezier en ontspanning, wat bij mij zorgde voor even kunnen ontladen van emoties.
Het heeft mij heel veel inzicht gegeven in wat er in mij omgaat door de verbinding te mogen voelen met mezelf.
Daar ben ik heel dankbaar voor.

Joyce
8 maanden geleden

2 heerlijke dagen gehad met het team Art of Connection.
Genoeg afwisseling in de werkvormen. Fijne locatie en alles heel goed verzorgd. Er was naast diepgang ook veel plezier met elkaar. Mooi om een nieuw seizoen zo bewust in te gaan en de verbinding tussen wat er in mijn leeft te doorvoelen en los te laten.

Leo
8 maanden geleden

Ronald heeft mij op een bijzonder manier inzicht gegeven in mijn stijl van leiding geven aan een team van 30 mensen. Leiding geven, blijk ik lastig te vinden, Het frustreerde me en ik voelde weerstand opkomen Ik zag dat ik eigenwijs was om hulp te vragen waardoor ik bleef aanmodderen. De werkvormen die gebruikt zijn hebben me veel nieuwe inzichten gegeven.


Eerdere ervaringen van deelnemers met onze coaches

Petra 

"Moniek, was de eerste die mij echt zag!
Na opname ggz en talloze psychologen te hebben bezocht, stempel na stempel en zonder enige vorm van behandeling. Was ik ten einde raad, Moniek was letterlijk mijn laatste redmiddel. Moniek zag mij, maakte samen een plan en ik voelde mij op me gemak bij haar, ze was een luisterend oor, lief, doortastend, doeltreffend, en door haar hulp maakte ik weer sprongen vooruit. Ging diep, heel diep maar kwam er sterker dan ooit te voren uit.
Ik ben haar elke dag nog steeds ontzettend dankbaar."

 

Bas

“Een massage van Maria voelt voor mij als een dans vol sensitieve aanrakingen waarbij energie en verstilling natuurlijk samenkomen. Tijd vergetend maar in volledige bewustzijn van de vloeiende bewegingen over mijn lichaam. De handen voelend, volgend, open, nieuwsgierig gevend en ontvangend. Iedere keer weer. Dankjewel.”

 

Lucienne

“Deva combineert luchtigheid, subtiele afstemming en compassie in alles wat ze doet. Ze is aanwezig, eerlijk en helder. Hierdoor creëert zij een veilige ruimte voor de ander om te kunnen bewegen. Ook kent zij de worstelingen die nu eenmaal horen bij het pad van groei en transformatie. Op dat pad kan zij een waardevol baken zijn voor iedereen die op reis is of wil gaan.” 

Ruud

" Ronald en zijn team hebben op en bijzondere manier, zonder woorden, mij laten voelen dat ik er toe doe, ook als ik me volledig overgeef. Ik kan mij prima over geven maar ik verloor mezelf in het volgen. De verwijzing naar zogeheten foetus houding was pijnlijk, maar een mooie constatering." 

 

Simone

Moniek is echt als een cadeau in mijn leven gekomen. Ik ben iemand die makkelijk kan praten en dacht dat ik alles wel aardig op een rij had. Maar toen Moniek op mijn pad kwam besefte ik pas wat een diepgewortelde emoties en ingeslopen overtuigingen er in mij schuilde. Op een hele zachte en vriendelijke manier houdt Moniek een spiegel voor en komt zij met een oplossing en tips. Opeens gaan je ogen open en veranderd je leven stapje voor stapje in het positieve. Ik ben haar ontzettend dankbaar en de veranderingen die ik als vrouw meemaak door haar zijn zo bijzonder. Of ik nu tegen dingen aanloop wat betreft zelfbeeld of strubbelingen in relatie/met kinderen, overal heeft zij mij in ondersteund en is het aanzienlijk verbeterd. Het inzicht die zij bied en de wijsheid die zij overbrengt zijn ontzettend waardevol en daarbij kan je ook heel fijn met haar lachen.
Al met al een top coach die ik iedereen kan aanraden! ❀️

 

Marc

De sessie met Deva zijn dusdanig spiritueel, maar ook down- to- earth, concreet en dat je daarna je leven een stuk leuker kunt leven. Mijn grootste vreugde zit echter in het feit dat door de sessies ervaringen heb teruggevonden van mijn vroege jeugd. Hierdoor kan ik weer contact hebben en dankbaar zijn met ‘het alles en het niets’. Dit is het meest waardevol dat ik kan bedenken!

 

Monique

“Maria heeft magische handen. Haar energie verbindt zich moeiteloos via haar handen met mijn lichaam en mijn energie. Deze uitwisseling in combinatie met haar ervaring in massage geven mij de diepe ontspanning van lichaam en geest.”

 

Joyce, Yoga docent

"De kwaliteit van Deva zit in haar rust en stilte, waarin ik mijzelf beter kon horen en helderheid kreeg. Ze dient als een spiegel waarin iemand zichzelf kan waarnemen. En brak heel veel open alsof er een mist was op getrokken. En voelde ik alles stromen en kwam er een stroomversnelling en werd de verbinding met mijn relatie met mijzelf
en anderen beter en dat geeft plezier."

 

Hennie

" De workshop van Art of Connection heeft mij heel veel gebracht! Ronald creëert en veilige omgeving. Erg fijn!  Ik durf mezelf weer kwetsbaar op te stellen en daardoor meer te verbinden met de mensen waar ik mee te maken heb" 

 

Karin

De blokkades die suzanne beschrijft klopt met de klachten die ik in mijn dagelijks leven ervaar. Na de tweede sessie is er voor mij een klein wonder gebeurd… ik kan weer slapen!

 

Eva

"Ik zou Deva omschrijven als een warme pure vrouw waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Voelen, ervaren en groeien. Ze laat je achter elk deurtje kijken waarvan je niet eens wist dat het bestond. Er valt zoveel over jezelf te leren en te ontdekken dat ik er geen genoeg van kreeg. Nu met een goed gevoel de weide wereld in. Hopelijk houd je me op de hoogte van interessante weetjes! "

 

Frank

"Toen ik vorig jaar voor het eerst een Cacao Ceremonie meemaakte en daar met Deva in contact kwam gingen er niet alleen nieuwe deuren voor me open, maar ook een nieuwe wereld. Deva is een bijzondere dame vol wijsheden, kwaliteiten, en ervaring waarmee ze op professionele wijze mensen op hun pad begeleid"

 

David

“Dit was anders dan alle andere massages die ik tot dan toe had gehad. Maria had zuivere aandacht voor de zachte geleidelijke en vloeiende aanraking van mijn lichaam. Langzaam was voor mij wel het toverwoord want daardoor had ik het idee dat mijn lichaam door een veel groter oppervlak werd aangeraakt dan door slechts twee handen. Ik heb inmiddels vaker ervaren dat er tijdens haar massages een diepe ontspanning over me komt. Intense lichamelijke en mentale rust. Er ontstaat stilte. Dat is een openbaring. Het is compleet en weldadig.”

 

Maria

" Dankzij de interactie met Ronald en het team van Art of Connection, denk ik op mijn werk dat ik niet meer dat ik degene die denkt het allemaal te weten (ik geef dus anders leiding). We hebben veel meer plezier gekregen op het werk" 

 

Carin

“Het was een heerlijke liefdevolle massage met aandacht gegeven en helemaal afgestemd op mij. Je verstaat de taal van het lichaam. Dankbaar dat te mogen ervaren.”

 

Sytske 

Aroma therapie heeft me heel veel positiefs gehad. Het heel erg druk in mijn hoofd de olie hielp me om mijn gedachtes te focussen zodat ik makkelijker iets met deze gedachten kon doen en acties kon inzetten om mijn hoofd rustiger te krijgen.

 

Milou 

" Een hele fijne en confronterende bijeenkomst ik heb er veel aan gehad. Mijn thema was dat ik alles zelf wilde doen en niet zo snel hulp vroeg. Ik stap sneller op iemand af als ik denk dat hij / zij mij kan helpen" 

 

Hanna

"De afstand die ik al manager had op de werkvloer naar collega’s is enorm geslonken omdat ik in staat ben me meer te verbinden, Ronald bedankt!" 

 

Jacco 

"Thuis kan ik makkelijker de brug slaan tussen mijzelf en mijn partner, en dit versterkt onze relatie enorm" 

 

Bert

“Een bijna mystieke ervaring waarbij de handen moeiteloos en op een natuurlijke manier mijn lichaam aanraakten. Dit gebeurde heel spontaan, vloeiend en met precies de intensiteit die nodig was. Het gevolg was dat mijn lichaam volledig ontspande waardoor voelbaar de energie werd uitgenodigd om te gaan stromen. Kortom een hele weldadige ervaring.”

 

Eva

" Het dansen in interactie met en ander heeft me veel gebracht, mijn lichaam heeft me onbewuste patronen laten zien die ik niet eerder gezien heb. Ik ben ander gaan handelen op bepaalde situaties en ervaar nu veel meer levensvreugde, zowel privé als op mijn werk" 

 

Monique

“Maria heeft magische handen. Haar energie verbindt zich moeiteloos via haar handen met mijn lichaam en mijn energie. Deze uitwisseling in combinatie met haar ervaring in massage geven mij de diepe ontspanning van lichaam en geest.”

 

Sef

“Maria masseert vanuit haar hart, respectvol, met volledige aandacht. Heb haar massage als heilzaam en zeer ontspannend ervaren. Voelde mij erg licht na afloop.”

 

Charlotte

“Door de aandachtige en zeer rustige, diep gevoelde druk van Maria’s handen werd ik me van mijn hele lichaam bewust, terwijl alleen een gedeelte gemasseerd werd. Een weldadige aanraking!”

 

Carol

“Wauw. De massage bij Maria was precies wat ik had verwacht en nodig had. Ik kwam helemaal in mijn lichaam en in contact met mezelf. Ik voelde me verlicht erna!”

 

Kristien

“Wat heb ik een mooie, diepgaande, helende retreat gehad. Jouw massage heeft er heel veel aan bijgedragen, het heeft gemaakt dat ik iets wat verdrongen zat naar buiten heb kunnen brengen, in een bedding van zachtheid. Meer dan dank je wel hiervoor, het zal me altijd bij blijven.”

 

Jan

“Een massage van Maria krijgen is op een bepaalde manier thuiskomen. Alles klopt, de entourage (lekker warm), de prettige ontvangst en vanzelfsprekend ook de massage waarbij Maria haar vak verstaat en je ook thuis komt in je eigen lijf. Wat wil een mens nog meer?”

 

Ingrid

“Ik ervaarde met de massage diepe ontspanning en heling. De eigen stille ruimte die wordt geraakt.”

 

Renathe 

Het was een bijzondere ervaring om met Suzanne zelf door het paard gespiegeld te worden. Het was bijzonder te ontdekken dat ik veel meer kan dan ik denk, als ik me goed concentreer en overtuigd ben van mijn eigen kunnen.