Ervaringen van deelnemers

Ervaringen van deelnemers die me hebben gedaan met onze workshops, ceremonies en retraites 

Leo

" Ronald heeft mij op een bijzonder manier inzicht gegeven in mijn stijl van leiding geven aan een team van 30 mensen. Leiding geven, blijk ik lastig te vinden, Het frustreerde me en ik voelde weerstand opkomen Ik zag dat ik eigenwijs was om hulp te vragen waardoor ik bleef aanmodderen. De werkvormen die gebruikt zijn hebben me veel nieuwe inzichten gegeven." 

 

Mark

"De sessie met Deva zijn dusdanig spiritueel, maar ook down- to- earth, concreet en dat je daarna je leven een stuk leuker kunt leven. Mijn grootste vreugde zit echter in het feit dat door de sessies ervaringen heb teruggevonden van mijn vroege jeugd. Hierdoor kan ik weer contact hebben en dankbaar zijn met ‘het alles en het niets’. Dit is het meest waardevol dat ik kan bedenken!"

 

Petra 

"Moniek, was de eerste die mij echt zag!
Na opname ggz en talloze psychologen te hebben bezocht, stempel na stempel en zonder enige vorm van behandeling. Was ik ten einde raad, Moniek was letterlijk mijn laatste redmiddel. Moniek zag mij, maakte samen een plan en ik voelde mij op me gemak bij haar, ze was een luisterend oor, lief, doortastend, doeltreffend, en door haar hulp maakte ik weer sprongen vooruit. Ging diep, heel diep maar kwam er sterker dan ooit te voren uit.
Ik ben haar elke dag nog steeds ontzettend dankbaar."

 

Bas

“Een massage van Maria voelt voor mij als een dans vol sensitieve aanrakingen waarbij energie en verstilling natuurlijk samenkomen. Tijd vergetend maar in volledige bewustzijn van de vloeiende bewegingen over mijn lichaam. De handen voelend, volgend, open, nieuwsgierig gevend en ontvangend. Iedere keer weer. Dankjewel.”

 

Lucienne

“Deva combineert luchtigheid, subtiele afstemming en compassie in alles wat ze doet. Ze is aanwezig, eerlijk en helder. Hierdoor creëert zij een veilige ruimte voor de ander om te kunnen bewegen. Ook kent zij de worstelingen die nu eenmaal horen bij het pad van groei en transformatie. Op dat pad kan zij een waardevol baken zijn voor iedereen die op reis is of wil gaan.” 

Ruud

" Ronald en zijn team hebben op en bijzondere manier, zonder woorden, mij laten voelen dat ik er toe doe, ook als ik me volledig overgeef. Ik kan mij prima over geven maar ik verloor mezelf in het volgen. De verwijzing naar zogeheten foetus houding was pijnlijk, maar een mooie constatering." 

 

Simone

Moniek is echt als een cadeau in mijn leven gekomen. Ik ben iemand die makkelijk kan praten en dacht dat ik alles wel aardig op een rij had. Maar toen Moniek op mijn pad kwam besefte ik pas wat een diepgewortelde emoties en ingeslopen overtuigingen er in mij schuilde. Op een hele zachte en vriendelijke manier houdt Moniek een spiegel voor en komt zij met een oplossing en tips. Opeens gaan je ogen open en veranderd je leven stapje voor stapje in het positieve. Ik ben haar ontzettend dankbaar en de veranderingen die ik als vrouw meemaak door haar zijn zo bijzonder. Of ik nu tegen dingen aanloop wat betreft zelfbeeld of strubbelingen in relatie/met kinderen, overal heeft zij mij in ondersteund en is het aanzienlijk verbeterd. Het inzicht die zij bied en de wijsheid die zij overbrengt zijn ontzettend waardevol en daarbij kan je ook heel fijn met haar lachen.
Al met al een top coach die ik iedereen kan aanraden! ❤️

 

Monique

“Maria heeft magische handen. Haar energie verbindt zich moeiteloos via haar handen met mijn lichaam en mijn energie. Deze uitwisseling in combinatie met haar ervaring in massage geven mij de diepe ontspanning van lichaam en geest.”

 

Joyce, Yoga docent

"De kwaliteit van Deva zit in haar rust en stilte, waarin ik mijzelf beter kon horen en helderheid kreeg. Ze dient als een spiegel waarin iemand zichzelf kan waarnemen. En brak heel veel open alsof er een mist was op getrokken. En voelde ik alles stromen en kwam er een stroomversnelling en werd de verbinding met mijn relatie met mijzelf
en anderen beter en dat geeft plezier."

 

Hennie

" De workshop van Art of Connection heeft mij heel veel gebracht! Ronald creëert en veilige omgeving. Erg fijn!  Ik durf mezelf weer kwetsbaar op te stellen en daardoor meer te verbinden met de mensen waar ik mee te maken heb" 

 

Karin

De blokkades die suzanne beschrijft klopt met de klachten die ik in mijn dagelijks leven ervaar. Na de tweede sessie is er voor mij een klein wonder gebeurd… ik kan weer slapen!

 

Eva

"Ik zou Deva omschrijven als een warme pure vrouw waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Voelen, ervaren en groeien. Ze laat je achter elk deurtje kijken waarvan je niet eens wist dat het bestond. Er valt zoveel over jezelf te leren en te ontdekken dat ik er geen genoeg van kreeg. Nu met een goed gevoel de weide wereld in. Hopelijk houd je me op de hoogte van interessante weetjes! "

 

Frank

"Toen ik vorig jaar voor het eerst een Cacao Ceremonie meemaakte en daar met Deva in contact kwam gingen er niet alleen nieuwe deuren voor me open, maar ook een nieuwe wereld. Deva is een bijzondere dame vol wijsheden, kwaliteiten, en ervaring waarmee ze op professionele wijze mensen op hun pad begeleid"

 

David

“Dit was anders dan alle andere massages die ik tot dan toe had gehad. Maria had zuivere aandacht voor de zachte geleidelijke en vloeiende aanraking van mijn lichaam. Langzaam was voor mij wel het toverwoord want daardoor had ik het idee dat mijn lichaam door een veel groter oppervlak werd aangeraakt dan door slechts twee handen. Ik heb inmiddels vaker ervaren dat er tijdens haar massages een diepe ontspanning over me komt. Intense lichamelijke en mentale rust. Er ontstaat stilte. Dat is een openbaring. Het is compleet en weldadig.”

 

Maria

" Dankzij de interactie met Ronald en het team van Art of Connection, denk ik op mijn werk dat ik niet meer dat ik degene die denkt het allemaal te weten (ik geef dus anders leiding). We hebben veel meer plezier gekregen op het werk" 

 

Carin

“Het was een heerlijke liefdevolle massage met aandacht gegeven en helemaal afgestemd op mij. Je verstaat de taal van het lichaam. Dankbaar dat te mogen ervaren.”

 

Sytske 

Aroma therapie heeft me heel veel positiefs gehad. Het heel erg druk in mijn hoofd de olie hielp me om mijn gedachtes te focussen zodat ik makkelijker iets met deze gedachten kon doen en acties kon inzetten om mijn hoofd rustiger te krijgen.

 

Milou 

" Een hele fijne en confronterende bijeenkomst ik heb er veel aan gehad. Mijn thema was dat ik alles zelf wilde doen en niet zo snel hulp vroeg. Ik stap sneller op iemand af als ik denk dat hij / zij mij kan helpen" 

 

Hanna

"De afstand die ik al manager had op de werkvloer naar collega’s is enorm geslonken omdat ik in staat ben me meer te verbinden, Ronald bedankt!" 

 

Jacco 

"Thuis kan ik makkelijker de brug slaan tussen mijzelf en mijn partner, en dit versterkt onze relatie enorm" 

 

Bert

“Een bijna mystieke ervaring waarbij de handen moeiteloos en op een natuurlijke manier mijn lichaam aanraakten. Dit gebeurde heel spontaan, vloeiend en met precies de intensiteit die nodig was. Het gevolg was dat mijn lichaam volledig ontspande waardoor voelbaar de energie werd uitgenodigd om te gaan stromen. Kortom een hele weldadige ervaring.”

 

Eva

" Het dansen in interactie met en ander heeft me veel gebracht, mijn lichaam heeft me onbewuste patronen laten zien die ik niet eerder gezien heb. Ik ben ander gaan handelen op bepaalde situaties en ervaar nu veel meer levensvreugde, zowel privé als op mijn werk" 

 

Monique

“Maria heeft magische handen. Haar energie verbindt zich moeiteloos via haar handen met mijn lichaam en mijn energie. Deze uitwisseling in combinatie met haar ervaring in massage geven mij de diepe ontspanning van lichaam en geest.”

 

Sef

“Maria masseert vanuit haar hart, respectvol, met volledige aandacht. Heb haar massage als heilzaam en zeer ontspannend ervaren. Voelde mij erg licht na afloop.”

 

Charlotte

“Door de aandachtige en zeer rustige, diep gevoelde druk van Maria’s handen werd ik me van mijn hele lichaam bewust, terwijl alleen een gedeelte gemasseerd werd. Een weldadige aanraking!”

 

Carol

“Wauw. De massage bij Maria was precies wat ik had verwacht en nodig had. Ik kwam helemaal in mijn lichaam en in contact met mezelf. Ik voelde me verlicht erna!”

 

Kristien

“Wat heb ik een mooie, diepgaande, helende retreat gehad. Jouw massage heeft er heel veel aan bijgedragen, het heeft gemaakt dat ik iets wat verdrongen zat naar buiten heb kunnen brengen, in een bedding van zachtheid. Meer dan dank je wel hiervoor, het zal me altijd bij blijven.”

 

Jan

“Een massage van Maria krijgen is op een bepaalde manier thuiskomen. Alles klopt, de entourage (lekker warm), de prettige ontvangst en vanzelfsprekend ook de massage waarbij Maria haar vak verstaat en je ook thuis komt in je eigen lijf. Wat wil een mens nog meer?”

 

Ingrid

“Ik ervaarde met de massage diepe ontspanning en heling. De eigen stille ruimte die wordt geraakt.”

 

Renathe 

Het was een bijzondere ervaring om met Suzanne zelf door het paard gespiegeld te worden. Het was bijzonder te ontdekken dat ik veel meer kan dan ik denk, als ik me goed concentreer en overtuigd ben van mijn eigen kunnen.