Let's be friends! Future Events:


Kizomba in 1 Afternoon 

Zondag 9 juni 13:00-17:00

Wil je jouw Kizomba-danskunsten verbeteren, maar ontbreekt het je aan tijd voor wekelijkse lessen? Heb je al enige ervaring? Dan is onze Kizomba in 1 Afternoon Bootcamp perfect voor jou! Het evenement richt zich op het verbeteren van je Kizomba-dansvaardigheden (combinaties, musicality & styling) , het verdiepen van verbinding en het beleven van plezier!

Sluit je aan bij ons voor een middag vol plezier en leer van zeer ervaren Kizomba-docenten. Ze zullen zorgen voor een educatieve, leuke en onvergetelijke sfeer waarin je jezelf kunt verbeteren en nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen.

 

Wanneer: Zondag 9 juni 13:00-17:00
Niveau: Intermediate
Waar: The Cube,  Beyaertdreef 3, 3562 LG Utrecht


Kizomba Holiday Retreate - 1 Week in Tenerife:

Vrijdag 6 September tot donderdag  12 September

Doe mee aan ons Kizomba Vakantie Retreat op het prachtige Tenerife.

Dit unieke concept combineert een heerlijke vakantie met Kizomba danslessen en een op maat gemaakt retreatprogramma. Geniet van een onvergetelijke ervaring!


We zijn een bijzondere samenwerking gestart en hebben onze Kizomba-vakantie- retraite gepland op een geweldige locatie in Tenerife. En raad eens? Je bent uitgenodigd om samen met ons, ons team, vrienden en gasten te genieten van een magische week lang Kizomba-vakantie.

Stel je dit voor: zes dagen ontspannen omringd met geweldige mensen, genietend van heerlijk en gezond eten. Een week waarin je  leert Kizomba dansen en  optioneel yoga of pilates beoefent of andere activiteiten onderneemt.
Ervaring met Kizomba-dansen is niet vereist; onze leraren brengen je vaardigheden op het juiste niveau, en je zult deze week kunnen dansen en genieten van Kizomba.

Bovendien nodigen we je uit om wat tijd te nemen voor zelfreflectie, manifesteren, het ontcijferen van de taal van het lichaam en uiteindelijk het ontdekken van je passies en ware geluk. Je kunt ervoor kiezen dit te doen in je eigen ruimte of samen met ons.

Het wordt een onvergetelijke week vol lachen, verbinding en tal van memorabele momenten.

Dus waar wacht je nog op? Kom en doe met ons mee voor een week vol puur plezier en avontuur!

Afgelopen evenementen:


Join us for a day filled with fun and learn from highly experienced Kizomba instructors. They will create an educational, enjoyable, and unforgettable atmosphere where you can improve yourself and develop new skills.

When: Sunday, March 31st, 2024. 1:00 PM - 5:00 PM

Level: Beginners 2 - Intermediate


Kizomba in 1 Day

Zou jij wel  Kizomba willen leren dansen maar je hebt geen tijd voor wekelijkse lessen?  Ben je een beginner?
Doe dan mee met onze  Kizomba in 1 Day bootcamp. 
Het evenement is erop gericht op het leren dansen van Kizomba (beginners), 


We nodigen  je uit om je  te verbinden met jouw emoties tijdens deze weekend retraite op een mooie locatie in  Rhenen.  De retraite  is gebaseerd op de vier elementen (water, aarde, lucht en vuur) en dit is de eerste van een serie van vier, WATER
Voor elke retraite,  kun je je apart voor aanmelden. Het is niet nodig om deel te nemen aan  de hele serie. 


Tijdens deze ceremonie gaan we verbinden met ons hart en intuïtie. Zodat we vanuit liefde en met compassie onze intenties zetten, en we bewust kunnen gaan manifesteren.
We starten met een hartopenende cacao ceremonie, gevolgd door yoga nidra, meditatie, visualisatie, energiewerk en soundhealing.


Deva geef deze DAG-RETREAT om diep te verbinden met je ware potentieel, begeleid door de BLUE LOTUS & hart openende CACAO ceremonie.

Ze bieden een veilig, warme bedding waarin jij, de ruimte hebt om de innerlijke fluisteringen van je intuïtie en open hart te ervaren en er STEM aan te geven.