Wie is Ronald? 

"Dans alsof er niemand is die kijkt" 

Ronald is een ware meester in het verbinden van mensen, een levensgenieter pur sang, een krachtige manifesteerder en van nature gezegend met nieuwsgierigheid en empathie. Zijn aanwezigheid alleen al geeft anderen een gevoel van veiligheid en comfort.

Als bezielde oprichter van Art of Connection, heeft hij een schat aan ervaring opgebouwd in het individueel en groepsgewijs coachen van mensen. Daarnaast beschikt hij over ruim 20 jaar ervaring in het coachen en aanleren van verschillende dansstijlen, waaronder Salsa, Merengue, Bachata en Kizomba. Maar zijn talenten reiken verder dan dat, met een diepgaande kennis en beheersing van intuïtief coachen, zoals Systeem- en Organisatieopstellingen, Voice Dialogue, Healing en Lichaamswerk.

Ronald omarmt het leven met een ongeëvenaarde passie en toewijding, en zijn  vermogen om anderen te begeleiden naar een hoger bewustzijn maakt hem werkelijk uniek in zijn vakgebied. Dansen alsof er niemand is die kijkt is niet alleen zijn motto, maar een inspirerende levenshouding die hij met liefde deelt met iedereen die zijn pad kruist.