Wie is Moniek

'Jij bent Uniek, ontdek dat samen met Moniek '

Ik ben opgeleid als Holistisch  coach en tevens ben ik vormgever/kunstenaar en moeder van een prachtige volwassen dochter. Op jonge leeftijd voelde ik mij niet veilig en begrepen.  Na behoorlijk wat omwegen en hindernissen, zoekend naar mijn ware essentie ben ik mezelf  gaan ontwikkelen op het spirituele en holistische pad. Ik ben blij en dankbaar dat ik ruim 12 jaar met mensen mag werken, waarbij ik mij ten zeerste bewust ben dat de rol van leraar en leerling zich voortdurend afwisselen. 

 

Elk mens heeft unieke gaven en talenten. Omdat we soms een blinde vlek hebben voor onszelf, is niet iedereen in staat om hier (snel) achter te komen. Dat kan enorm frustrerend zijn, hoewel het soms voor ons als ziel de bedoeling is om deze omweg te bewandelen.

Mocht je voelen dat jij er helemaal klaar voor bent om jouw unieke pad te lopen, dan ben je bij Moniek aan het juiste adres. Zij is geboren met de gave om snel tot jouw kern door te dringen en jou te helpen je potentie te helpen ontvouwen.

Zij is in staat om jou een natuurlijk bedding te bieden van veiligheid en vertrouwen. Haar levenswijsheid  neemt ze mee in de ontmoeting met jou.

 

Daarnaast is ze feilloos in staat om door beperkende overtuigingen en andere patronen die ons mens in de weg kunnen zitten, heen te kijken. Hoe fijn om echt gezien en gehoord te worden. Haar relativeringsvermogen en humor in de sessies maken elke ontmoeting tot een waar feestje!

Wees welkom om de liefde en pure ondersteuning van Moniek te voelen.