Blue Lotus

Wat is Blue Lotuis? 

Blue Lotus, ook wel bekend als Nymphaea caerulea, is een waterplant die afkomstig is uit Noordoost-Afrika en delen van Azië. Deze plant staat al lang bekend om zijn historische en culturele betekenis, en het wordt vaak geassocieerd met religieuze en spirituele praktijken.

 

Religieuze en spirituele praktijken:

Blue Lotus werd in het oude Egypte gebruikt tijdens religieuze rituelen en ceremonies. Het werd beschouwd als een symbool van wedergeboorte, vernieuwing en spiritualiteit. Het zou ook gebruikt zijn om een veranderde bewustzijnstoestand op te wekken die verbonden was met spirituele ervaringen.

Ontspanning en stemmingverbetering:

Blue Lotus wordt vaak genoemd vanwege de mogelijke ontspannende en stemmingsverbeterende effecten. Sommige mensen melden dat het gebruik van Blue Lotus een gevoel van kalmte, ontspanning en verhoogde tevredenheid kan veroorzaken.

Uitnodiging voor een Blue Lotus Ceremnie

Deva, member van ons team, zal met jullie een heilige en veilige ruimte creëren door het gezamenlijk zetten van intentie, een goede ademhaling als fundament en geleide meditatie voor gronding.  We werken met de zachte elixer van de Blauwe Lotus. Deze majestueuze bloem harmoniseert lichaam en geest en begeleidt ons in diepe aarding waardoor het bekken opent om ons vervolgens te verbinden met de diepere bewustzijnslagen die als bloembladeren opent