Individuele coaching 

Onbewuste patronen en jouw manier van doen worden snel voelbaar door samen met jou te dansen. Wij gaan samen het voelbare beleven, benoemen en bespreken.
Vaak werken deze (onbewuste) patronen ook door in jouw dagelijks werk- en privéleven. Vanuit de beweging gaan we samen opzoek naar veranderingen in gedrag voor meer verbinding, ontspanning en plezier. 
Je gaat dus al dansend met een  ander je  gedrag  vanuit beweging ervaren. Wat doet het met jou? Wat doet het met de ander?
We nemen de ruimte om het te bespreken.

Op deze manier wordt je er niet alleen bewust (hoofd) van maar ben je het ook bezig met voelen en beleven vanuit je lichaam. Deze unieke  combinatie zal vaak resulteren in een daadwerkelijk verandering (transformatie) waardoor het leven een stuk plezieriger wordt.


Kizomba groepscoaching 

Leren van elkaar 

Onder goede begeleiding en een veilige sfeer ontstaat tijdens de groepscoaching een dynamiek waarin mensen van elkaar gaan leren.  

Plezier en veiligheid

Humor, plezier, respect, veiligheid en ontspanning staan bij ons hoog in het vaandel tijdens de groepscoaching. Zo kan en mag iedereen zich kwetsbaar opstellen, zodat je open kan zijn wat er in je omgaat. Wij gaan samen met de deelnemers van de groep experimenteren met gevoel, beweging en dans. Je beleeft wat het effect is op jou en de anderen. Denk hierbij aan hoe jij interacteert met ander. We delen onze op  ervaringen. Deze ervaringen  zal je ook  herkennen in bijvoorbeeld een werk- of privésituatie. 

 

Kizomba programma

We starten de  dag met een korte groepsmediatie om te landen in de omgeving waar we zijn.  Maar vooral om naar binnen te gaan bij jezelf .
Vervolgens doen we een korte introductie doormiddel van leuke werkvormen. 
We gaan daarna s op een speelse manier oefenen met grenzen aangeven, overgave, loslaten en vertrouwen. Tussen alle werkvormen door nemen we voldoende tijd om belevingen met elkaar te delen .

Ook gaan we aan de slag met de basis van de Kizomba dans. Om vervolgens in koppels te ervaren wat het met je doet om een leider- of volgersrol te hebben. Er zal regelmatig gewisseld worden van partner en van rol. 

 

Thema's die door deze vorm van beweging aan de orde komen zijn:

  • leiden en volgen,
  • controle en loslaten
  • overgave en vertrouwen
  • afstemmen in verbinding 
  • gevoel en intuïtie
  • grenzen aangeven,
  • meebewegen, ruimte nemen en geven 

 

Aan het einde van de dag zullen we gezamenlijk evalueren. Wij nemen de ruimte om in te kunnen spelen op de wensen en verwachtingen met betrekking tot een eventueel vervolg.  Wij sluiten de dag af met een klein Kizomba feestje en een borrel met heerlijke gezonde hapjes! 


Relatie Coaching met Kizomba

De manier waarop jij  je verbindt met anderen is te vergelijken met een dans. Je reageert op elkaars bewegingen, vult elkaar aan en compenseert elkaar bij een misstap. Je kunt je voorstellen dat als er eentje uit de pas loopt, de dans niet meer zo soepel verloopt. Hoe je daarop reageert zegt veel.

Laat je je gewillig meenemen of zet je je hakken in het zand en neem je de leiding over? Hoe je danst en je verbindt geeft inzicht in je eigen hechtingstijl. Je verkrijgt duidelijkheid waarom je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt in een relatie of een bepaald soort mensen  en situaties aantrekt in je leven.
Tijdens deze sessie gaan jullie samen aan de slag met de basis principes van de  Kizomba. Al lerend en dansend  worden al heel snel (onbewuste) patronen in jullie manier van communiceren voelbaar en zichtbaar. 


Teambuilding 

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren?  Of wilt u met uw team  en leidinggevenden de onderlinge samenwerking verbeteren?  Of wellicht een combinatie van een bedrijfsuitje en teambuilding?  Wij bieden leuke activiteiten om de  onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te verhogen binnen het team.  Het resultaat is dat het team weer met plezier en vertrouwen met elkaar aan de slag gaat!