Wie is Deva? 

"Love your innerSelf,
it will connect you with Love for All that excists."

Deva is een ervaren holistisch therapeut met meer dan 25 jaar ervaring. Haar benadering richt zich op het openen van de ziel van de mens op alle niveaus - mentaal, fysiek, emotioneel en geestelijk. Ze heeft haar eigen stabiliteit ontwikkeld door haar persoonlijke reis van genezing en groei.

Als Deva met jou werkt, zul je haar ondersteunende en begeleidende aanwezigheid ervaren, die sterk afgestemd is op jouw behoeften en intuïtief handelt. Ze omarmt je met zorg, diepe verbinding en kennis. Haar kalmerende energie komt voort uit haaressentie en ze helpt je om terug te keren naar jouw eigen kern. Ze fungeert als een helder en open kanaal, waardoor je je veilig kunt voelen om je eigen pad te bewandelen en opnieuw contact te maken met je essentie.
Deva combineert luchtigheid, subtiele afstemming en compassie in al haar handelingen. Ze is aanwezig, eerlijk en duidelijk. Inhaar aanwezigheid kun je jezelf beter waarnemen en begrijpen. Ze is een veilige ruimte waarin je kunt bewegen en groeien, omdat ze bekend is met de uitdagingen die gepaard gaan met het pad van groei en transformatie.
Haar behandelingen zijn divers en worden aangepast aan de unieke behoeften van de persoon op dat specifieke moment.

Als holistisch therapeut werkt ze op alle niveaus - fysiek, mentaal, emotioneel, geestelijk en energetisch. Ze kan een waardevol kompas zijn voor iedereen die op een persoonlijke reis is of wil gaan. De rust en stilte die ze uitstraalt, fungeren als een spiegel waardoor je jezelf helderder kunt waarnemen en beter kunt begrijpen. Kortom, Deva biedt een veilige en ondersteunende ruimte waarin je jezelf kunt verkennen, helen en groeien op alle niveaus van
jouw wezen.