Wie is Laura? 

"You can't always choose the music life plays for you, but you can choose how you dance to it"

Laura is een inspirerende moeder van een prachtige dochter van 15 jaar oud. Oorspronkelijk afkomstig uit het betoverende Roemenië, heeft ze in 2018 haar weg naar Nederland gevonden.

Met een technische universitaire opleiding op zak, is ze "down to earth" en heeft ze een pragmatische instelling gecombineerd met een scherpe en analytische geest.

 

Wat Laura echt onderscheidt, is haar onverwachte en prachtige focus op de menselijke kant van het leven, ondanks haar technische achtergrond. Ze straalt van geluk en vervulling wanneer ze met anderen kan samenwerken, en het geeft haar een geweldig gevoel als ze kan bijdragen aan iemands geluk en blijdschap. Haar interesse reikt veel verder dan alleen technologie; ze heeft een brede kennis en een onstuitbare nieuwsgierigheid naar het spirituele aspect van het leven.

Laura is een toonbeeld van doorzettingsvermogen; als ze haar zinnen op iets heeft gezet, rust ze niet voordat ze haar doelen heeft bereikt. Onvermoeibaar vindt ze altijd een weg om haar wensen te realiseren.

 

Door haar liefde voor de Salsa en Kizomba ontdekte zij  Art of Connection waar ze meteen de behoefte voelde om te helpen onze doelen te verwezenlijken. Met haar rijke levens- en werkervaring, blinkt Laura uit in het organiseren van prachtige retraites voor Art of Connection. Haar toewijding en betrokkenheid zijn ongeëvenaard, en we zijn erg blij met haar  bijdrage aan ons team. Haar vriendschap is als een zonnestraal die onze doelen verlicht en onze harten verwarmt.