Wie is Malvina? 

"A journey of a thousand miles, begins with a single step."

Mijn naam is Malvina, moeder van twee prachtige zielen; een 13-jarige dochter en 8-jarige zoon, samenwonen in Arnhem. Van jongs af aan was ik gevoelig voor energie en prikkels en ben ik op zoek geweest naar mijn diepere missie op aarde

Zo'n 10 jaar geleden herontdekte ik de spirituele dimensie in mijn leven, nadat ik totaal van het pad af was. Door innerlijk werk, (zelf)healing, diverse opleidingen en groeien in mijn bewustzijn ben ik mijn zielsmissie gaan omarmen.

Het 'wakkerde' mijn hoogste potentieel en door vanuit essentie met deze kracht te werken belichaamde ik dit volledig.

Door mijn eigen processen en ervaringen heb ik geleerd dat echte transformatie en verandering mogelijk is. Dat diepgaande trauma's, patronen en lichamelijke klachten opgelost kunnen worden door het toepassen van healing methodes. Dit stimuleerde mij om ook anderen te ondersteunen in dit transformatieproces.

Mijn missie is om anderen te helpen en je bewust te maken van de immense kracht die in jezelf aanwezig is. Je laten ervaren dat je je eigen realiteit en balans in je leven kunt creëren als je in contact bent met jezelf en je verlangens. Het is een mooie reis naar binnen, waarbij ik je kan helpen door een stukje mee te lopen. Zodat jij je eigen zielspad kunt gaan bewandelen, vanuit vertrouwen, vrijheid en verbinding!

Ben jij klaar voor jouw innerlijke reis?