Wie is Suzanne?

"Vanuit de verbinding met jezelf de ander ontmoeten "

Mijn naam is Suzanne en ik ben heks, healer en spiritueel/paarden coach.

Ik ben 12 jaar geleden begonnen paarden in te zetten als spiegel om mensen te leren hoe je vanuit de verbinding met jezelf, verbinding met het paard te maken. Vanuit hier kan je samen dansen, verbonden door energie en lichaamstaal. Dit doe ik nog steeds een paar dagen per week op een zorgmanege, waarbij ik zowel met kinderen als volwassenen werk.

 
Deze passie voor het werken met paarden vond ik een paar jaar later terug in het dansen. Ook hier kan je op dezelfde manier een mooie energetische connectie met de ander aangaan. Vanuit je hoofd helemaal in je lijf zakken en zo even alles vergeten en volledig opgaan in het nu.

 

Naast het werken met de paarden heb ik ook veel cursussen en opleiding gevolgd in de wereld van spiritualiteit waaronder healing, aromatherapie en stressologie en een heksenopleiding. Heks zijn is voor mij een levenswijze waarbij je in verbinding met moeder aarde leeft. Dit alles neem ik mee tijdens de sessies in mijn eigen praktijk waar ik mensen vanuit een holistische zienswijze op meerdere vlakken kan helpen om hun eigen pad weer terug te vinden.