Algemene informatie Retraite Water(seizoen herfst) 

Met veel enthousiasme 💙 introduceren wij voor de tweede keer de eerste in de serie van vier retraites "in je element met Water"
De serie van vier retraites is  geïnspireerd op de elementen Water💧,  Aarde🌍 , Lucht ☁️ en Vuur🔥 .

Wij nodigen je uit op zaterdag 25 november voor een betoverende reis in Rhenen. 
Samen met een team van 5 coaches gaan we ons verdiepen in het element 💧WATER💧

 

Locatie:

‘t Paviljoen Hotel****  

Grebbeweg 103-105, 3911 AV, Rhenen


‘t Paviljoen Hotel, bevindt zich op een unieke locatie midden in de natuur op de bosrijke Grebbeberg, in Rhenen, centraal in Nederland. Hotel ’t Paviljoen ligt tegen de Grebbeberg aan en is het ideale beginpunt van het bezoek aan dit prachtige gebied. 

In de mooie restaurant Magnolia - vernoemd naar de prachtige boom in de voortuin - geniet u van een internationale kaart. Het keuken is geïnspireerd op de ‘Nikkei’ keuken, een fusie tussen de Japanse en Peruaanse keuken. Het resultaat is een verfrissende kaart, boordevol heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten voor iedereen.

 

Waarom zou ik meedoen?

In de herfst (element: water) maak je je balans op, hoe is afgelopen tijd gegaan, wat ga je loslaten, wat wil je behouden. Hierna ga je de winter, de rustperiode in. Water gaat over je verbinden met je gevoelswereld, je emoties, loslaten wat je niet meer nodig hebt en zo ruimte maken. De uitdaging zit om niet in het verdriet te blijven hangen maar accepteren dat loslaten ruimte maakt voor geluk. Je ontdekt de kunst van het verbinden met je diepste emoties en leert hoe je daarmee omgaat, waardoor je  gaat transformatie beleven naar een gelukkigere, zelfverzekerde en meer gebalanceerde versie van jezelf.


Hoe gaan we dat doen? 

Tijdens deze eendaagse retraite creëren we een veilige ruimte om via beweging en plezier, contact  te maken met je emoties .
We gebruiken hiervoor verschillende technieken. We laten ons leiden door de helende kracht van ademhaling, klankschalen, plezier, beweging, dans, en andere spelelementen.  De verkregen gereedschappen gaan als kostbare schatten met je mee de herfst in, een seizoen van verandering. Ze geven je de kracht om uitdagingen aan te gaan en ondersteunen je persoonlijke transformatie. 🍂

 De werkvormen die we hiervoor inzetten, bestaan uit;

 • Meditaties/visualisatie
 • Loslaat technieken 
 • Lichaamswerk in interactie met een ander d.m.v. een verbinden dans zoals  o.a . Kizomba. 
  Thema's die door deze vorm van beweging  en plezier aan de orde komen zijn:
  • leiden en volgen
  • controle en loslaten
  • overgave en vertrouwen
  • afstemmen in verbinding 
  • gevoel en intuïtie
  • grenzen aangeven
  • meebewegen, ruimte nemen en geven 
 • Body Balance 
 • Diverse Intuïtieve spel werkvormen 
 • Creatie van je eigen Vision Board

Creatie van je eigen Visionboard:

Tijdens deze retraite ga je ook, onder onze begeleiding,   je eigen visionboard creëren  “Manifesteren kun je leren”.

Je ervaart een hoop nieuwe inzichten tijdens deze 1 dag retraite; Waar verlang je naar? Wat wil je bereiken in je leven? Of het nu over liefde gaat, werk of gezondheid - het is wetenschappelijk bewezen dat het visualiseren van je dromen helpt bij het realiseren ervan. Door in één opslag je nieuwe verkregen inzichten in beeld voor je te zien, zoals bij een vision board, zul je jouw wensen sneller realiseren. De bedoeling is dat je je vision board thuis neerzet op een plek waar je ‘m veel kunt zien  zodat je brein en  het  universum  de transformatie en manifestatie in gang gaan zetten. 


Kosten 

Dit alles wordt aangeboden tegen een tarief van 155 euro, waarbij inbegrepen zijn: heerlijke koffie, verfijnde thee, verfrissend sap en een uitgebreide lunch gedurende deze betekenisvolle ervaring. De  1 daagse retraite vindt plaats van 10.00 am tot 18.00 uur


Jouw coaches tijdens deze retraite:

We nodigen jou en anderen van harte uit om deel te nemen aan deze twee dagen van betekenisvolle verbinding en groei. 🌀
Laten we samen deze bijzondere reis omarmen!


Wanneer je reserveert, ga je automatisch akkoord met onze  algemene voorwaarden 

Meer info over de andere 4 elementen retraites tref je hier aan.